Gasslangen kopen? Bestel bij NexaParts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Gasslangen

Gasslangen
Resultaten filteren
close
Lengte
Meer weergeven
Materiaaldone Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen


done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzenVergelijken

Een van de belangrijkste voordelen van gasslangen is hun vermogen om gasvormige stoffen veilig te transporteren. Deze slangen zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om bestand te zijn tegen de specifieke eigenschappen en drukken van verschillende gassen. Ze zijn gemaakt van materialen zoals rubber, PVC (polyvinylchloride) en metaal. Die uitstekende gasbestendigheid bieden en voorkomen dat de slang wordt aangetast door het getransporteerde gas. Dit is van cruciaal belang om lekkages en mogelijke veiligheidsrisico's te voorkomen.
Een ander belangrijk aspect van dit soort slangen is de veiligheid. Ze worden vaak geleverd met extra veiligheidskenmerken, zoals een antiknikmechanisme, een vlamdovende constructie en een hoge drukbestendigheid. Deze functies minimaliseren het risico op knikken, brandgevaar en het vrijkomen van gas. Waardoor de veiligheid op de werkplek wordt gewaarborgd. Bovendien voldoen gasslangen aan strikte veiligheidsnormen en voorschriften om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor de gewendste toepassingen.

Gasslangen hebben een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën. In de industriële sector worden ze gebruikt voor gasgestookte apparatuur, zoals ovens, ketels en branders. In de bouwsector worden deze gebruikt voor draagbare gasflessen en apparatuur. Zoals lasapparaten en verwarmingstoestellen. In de horeca worden ze gebruikt voor gasgestuurde kookapparatuur, zoals fornuizen, friteuses en grills. Of het nu gaat om grote industriële installaties of kleinere huishoudelijke apparatuur. Gas slangen spelen een cruciale rol bij het veilig en efficiënt gebruik van gasvormige stoffen.
Bij het kiezen van de juiste soort slang is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de gascompatibiliteit, de druk- en temperatuurbestendigheid, de gewenste lengte en de aansluitingen. Het is raadzaam om te werken met een gerenommeerde leverancier die hoogwaardige gasslangen aanbiedt en expertise heeft in gastoepassingen. Zij kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste slang die voldoet aan uw specifieke behoeften en veiligheidseisen.

Kortom, deze zijn onmisbaar voor de veilige overdracht van gasvormige stoffen in verschillende industrieën. Met hun gasbestendigheid, veiligheidskenmerken en naleving van normen en voorschriften. Bieden gasslangen een betrouwbare oplossing voor het gebruik van gassen in diverse toepassingen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige gasslangen, neem dan contact op met een ervaren leverancier die uw specifieke eisen begrijpt en u kan voorzien van de juiste slangoplossingen.

Nexaparts bied ook gasslangen aan. Als u op zoek bent naar een gasslang kunt u deze hier kopen. De gasslang voldoet aan ISO 3821. De gasslang heeft sterke synthetische textiel inlagen. Iedere gewenste lengte van de gasslang is leverbaar. De slangen zijn geschikt voor de Barbecue en Camping. Met deze slang bent u zeker van een veilige gasslang voor op de camping en Barbecue.

De datum op die op de gasslangen staat. Is de datum wanneer de slang is gemaakt. Zo kun je zien hoe oud de slang is.

Messing

Messing wordt ook wel geelkoper genoemd. Messing is een legering van koper en zink. Verder heeft het nog een legering van lood, nikkel, ijzer en aluminium. Wij hebben gasslangkranen en -aansluitingen gemaakt van messing.

RVS

RVS is een afkorting van roestvast staal, dit is een legering van onder andere ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Vele RVS soorten zijn verder samengesteld uit de legeringselementen molybdeen, titanium, mangaan, stikstof en silicium. RVS gasslangen moeten om de 5 jaar vervangen worden om risico's te vermijden. Een RVS slang is bestand tegen UV-straling en plantaardige oliën en vetten. Een RVS slang is een duurzame slang. In tegenstelling tot de rubberen welke alleen gebruikt mogen worden bij vrijstaande gasfornuizen. Een RVS slang gaat langer mee en is bij bijna alle instalaties te gebruiken. Rubberen gasslangen daarentegen mogen bijvoorbeeld niet bij een inbouw gaskooktoestel, gasfornuis of oven gebruikt worden. In verband met de vrijkomende hitte is er kans op uitdroging en het scheuren van de slang.

Propaan

Propaan is een vloeibaar gemaakt petroleumgas, ook wel bekend als koolwaterstofgas. De chemische samenstelling van propaangas is C3H8 en van butaan is het C4H10. Een slang van propaan gaat 2 mee. Komt de slang namelijk veelvoudig in contact met zon of bijvoorbeeld zeewater, dan gaat die veel minder lang mee. Een slang van propaan kan tempraturen van -25°C tot +80°C aan.

Vind hier meer soorten slangen

Voor meer informatie en/of vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.


Niet de juiste Gasslangen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer