PVC Slangen kopen? Bestel bij NexaParts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

PVC Slangen

PVC Slangen
Resultaten filteren
close
Binnendiameter
Meer weergeven
Werkdruk
Meer weergeven
Materiaal
Temperatuur bereik
Meer weergeven
Toepassing
Meer weergeven


done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen


done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen


Vergelijken

Een van de belangrijkste voordelen van PVC slangen is hun veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, wanddiktes en lengtes, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om het transporteren van water, lucht, chemicaliën, oliën of voedselproducten, deze slangen kunnen aan verschillende behoeften voldoen. Daarnaast zijn ze flexibel en eenvoudig te hanteren, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en aangepast aan specifieke projectvereisten.
Een ander voordeel van PVC langen is hun duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen slijtage, corrosie en de meeste chemicaliën, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud vereisen. PVC slangen zijn ook bestand tegen UV-straling, waardoor ze geschikt zijn voor buitentoepassingen waar blootstelling aan zonlicht een rol speelt. Bovendien zijn ze vaak voorzien van verstevigingen, zoals polyestervezels, om de sterkte en drukbestendigheid te vergroten.

PVC slangen hebben een breed scala aan toepassingen. In de bouwsector worden ze bijvoorbeeld gebruikt voor het transporteren van water en lucht op bouwplaatsen, evenals voor het afvoeren van afvalwater. In de landbouw worden PVC-slangen gebruikt voor irrigatiesystemen en het transporteren van meststoffen en bestrijdingsmiddelen. In de chemische industrie worden ze ingezet voor het transport van chemicaliën en zuren. Ook in de voedselverwerkingsindustrie worden deze slangen gebruikt voor het verwerken en transporteren van voedselproducten, dankzij hun hygiënische eigenschappen en de mogelijkheid om te voldoen aan voedselveiligheidsnormen.
Bij het kiezen van PVC slangen is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de drukclassificatie, temperatuurbestendigheid en chemische compatibiliteit. Het is raadzaam om samen te werken met een betrouwbare leverancier die kwaliteitsvolle PVC-slangen aanbiedt en u kan adviseren over de meest geschikte slang voor uw specifieke toepassing.

Kortom, PVC slangen bieden veelzijdige en betrouwbare oplossingen voor verschillende industrieën. Met hun veelzijdigheid, duurzaamheid en brede toepassingsmogelijkheden zijn PVC-slangen een populaire keuze voor vloeistof- en luchttransport. Neem contact op met een gerenommeerde leverancier om hoogwaardige PVC slangen te verkrijgen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

 

Wat zijn PVC slangen en waar wordt het voor gebruikt ?

PVC is een harde kunststof, zeer stijlvast en weersbestendig. PVC slangen worden vaak toegepast in de industrie, medische toepassingen, aquaria, modelbouw en zijn ook geschikt voor voedseltoepassingen. We bieden verschillende soorten aan met ieder een eigen dikte en temperatuurbereik : waterslangen, voedsel- en laboratoriumslangen, pers- en zuigslangen, straalslangen en tuinslangen. Combineer uw gewenste slang met de accessoires in ons assortiment, zoals waterpistolen, slangrekken en slangklemmen. https://www.nexaparts.nl/slangen/slangen-accessoires/ PVC slangen hebben een zeer smalle buigradius en een gedeelte is bestendig tegen chemicaliën en zuren. Onze slangen zijn uitermate geschikt voor transport van water onder lage druk

PVC
PVC is een afkorting en staat voor polyvinylchloride, een van de meest gebruikte kunststoffen. PVC is een flexibele, maar stabiele kunststof. De kenmerken van PVC zijn:

  • Waterdicht
  • Gasdicht
  • Elektrisch, thermisch en akoestisch isolerend.
  • Weinig onderhoud nodig
  • Slijt- en stootvast
  • Weinig gewicht
  • Kan goed tegen verchillende chemicaliën
  • Duurzaam
  • Recyclebaar

PVC staat bekend als een erg duurzame stof. PVC kent geen gezondheids risico's voor mensen en dieren., PVC bevat geen schadelijke stoffen die in de lucht komen bij veroudereningen. PVC is de meest milieuvriendelijke stof die er is. Dit is ook waarom steeds meer mensen over gaan naar PVC. 

Een nadeel van PVC is dat het kapot kan vriezen bij erg lage tempraturen. Over het algemeen kunnen PVC slangen tegen de kou, maar als de slang gevuld is met bijvoorbeeld water kan de slang kapot gaan. Dit gebeurt wanneer het water bevriest, het gaat uitzetten tegen de PVC slangen.

PVC slang kopen?

In onze webshop vind je een slang voor werk in iedere omgeving, neem een kijk en bestel naar gewenste lengte!

De transparante PVC slang is bestand tegen zowel warme als koude temperaturen en hebben een temperatuurbereik van tussen de -15°C tot +60°C. Door de uitstekende transparantie is het eenvoudig om te zien wat er door de slangen wordt overgebracht en zijn blokkades snel op te merken.

Ons assortiment

Voor PVC slangen bent u bij ons op het goede adres! Wij bieden verschillende soorten aan.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. 


Niet de juiste PVC Slangen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer