Waterslangen kopen? Bestel bij NexaParts!
menu
Nexaparts logo
menu
Nexaparts logo
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Waterslangen

Waterslangen
Resultaten filteren
close
Binnendiameter
Meer weergeven
Buitendiameter
Meer weergeven
Temperatuur bereik
Toepassing
Meer weergeven
Brandweerslangen
Brandweerslangen
Druppelslangen En Beregeningslangen
Druppelslangen En Beregeningslangen
Fitt Ikon tuinslangen
Fitt Ikon tuinslangen
Platte waterslangen
Platte waterslangen
Tuinslangen
Tuinslangen

Nexaparts biedt een groot assortiment van Tricoflex slangen en Cortrico slangen, de flexibele waterslang is van hoge kwaliteit. De PVC slangen bestaan uit meerdere lagen voorzien van interne versterking om torsie onder druk te voorkomen. Zo is de flexibele tuinslang stevig en wordt knikken voorkomen. Het gebruik van hoogwaardig PVC materiaal helpt de duurzaamheid te verbeteren. De flexibele waterslangen zijn hierdoor slijtvast en ideaal voor intensief gebruik.

done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
Vergelijken

Waarvoor worden waterslangen gebruikt?

Deze waterslangen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden voor het reinigen en besproeien van uw gazon of planten. Met deze flexibele slang kunt u gemakkelijk om uw tuinbakken en bomen heen. Een tuinslang is in iedere tuin essentieel en mag niet ontbreken. Ook zijn waterslangen uitermate geschikt voor irrigatie en industrieel gebruik.

Hoe gebruik je een waterrslang?

Voor het aansluiten van de slang aan een kraan, of voor het koppelen aan de verschillende accessoires zijn slangkoppelingen meestal noodzakelijk. Tuinslangkoppelingen kunnen door middel van een kliksysteem op een snelle en handige wijze worden verbonden. De koppelingen zijn ook verkrijgbaar met een ingebouwde waterstop, zodat men bij het verwisselen van accessoires de kraan gewoon open kan laten staan.

Waar kan het product tegen?

De gele buitenkant van de PVC flexibele leiding is UV bestendig, schuurvast en verkleurd en verouderd niet. Goed bestand tegen warm water en antivries middelen. De geweven polyester versteviging zorgt voor een lange levensduur. Bij het maken van waterslangen is geen gebruikt gemaakt van cadmium en barium. De tuinslang fungeert ook vaak als flexibele waterleiding.

Waterslang kopen?

De webshop van Nexaparts heeft een groot assortiment aan flexibele Waterslangen. Zo is er keus uit diverse  soorten en maten. Of u nou opzoek bent naar een flexibele of platte slang. Of een pres, lucht, zuig of waterslang. In het materiaal EPDM of PVC. Nexaparts heeft het allemaal. Neem ook een kijkje bij onze koppelingen. Wij hebben verschillende groottes tuinslangen. Tuinslang 3 4. Tuinslang 3/4. Tuinslang 25mm. Waterslang 25mm, slang 28mm tuinslang flexibel

 

Flexibele waterslang kopen?

De webshop van Nexaparts heeft een groot assortiment aan Waterslangen. Zo is er keus uit diverse soorten en maten. Of u nou opzoek bent naar een flexibele of platte slang. Of een lucht, zuig, pres of waterslang. In het materiaal EPDM of PVC. Nexaparts heeft het allemaal. Neem ook een kijkje bij onze koppelingen.

Nexaparts biedt een groot assortiment van Tricoflex waterslangen, deze zijn flexibel en van hoge kwaliteit. De PVC water slangen bestaan uit meerdere lagen voorzien van interne versterking om torsie onder druk te voorkomen. Zo is de flexibele tuinslang stevig en wordt knikken voorkomen. Het gebruik van hoogwaardig PVC materiaal helpt de duurzaamheid te verbeteren. De flexibele waterslangen zijn hierdoor slijtvast en ideaal voor intensief gebruik. Deze Waterslang kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, maar is ook uitermate geschikt voor irrigatie en industrieel gebruik. De gele buitenkant van de PVC waterslang is UV bestendig, schuurvast en verkleurd en verouderd niet. De geweven polyester versteviging zorgt voor 20 bar bij druktest. Bij het maken van deze slang is geen gebruikt gemaakt van cadmium en barium. De tuinslang fungeert ook vaak als flexibele waterleiding.

 

EPDM rubberen knikvrije radiator- en warm waterslang.
Deze Koelsysteem slang is geschikt voor gebruik in machines en motoren. Goed bestand tegen warm water en antivries middelen. Door de knikvrije constructie uitermate geschikt voor toepassingen waar een kleine buigradius nodig is. Onder andere toepasbaar als koelslang, radiatorslang, kachelslang, koelslang en verwarmingslang.

 

Platte Waterslangen.
Bij ons vindt u hoogwaardige oprolbare waterslangen voor irrigatie van landbouw en tuinbouw. De slangen zijn plat en makkelijk op te rollen. Doordat deze slangen zeer slijtvast zijn en plat oprolbaar, heeft u jarenlang profijt van de waterslang. 

 


Niet de juiste Waterslangen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer