Platte waterslangen kopen? Bestel bij NexaParts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Platte waterslangen

Platte waterslangen
Resultaten filteren
close
Binnendiameter
Meer weergeven
Buitendiameter
Meer weergeven
Toepassing
Vergelijken

Platte waterslangen

Als u opzoek bent naar een Platte waterslangen. Dan bent u bij Nexaparts aan het juiste adres!

Wat is een Platte waterslang?

De platte waterslangen van Nexaparts hebben een bijzonder hoge kwaliteit. Ze worden vaak gebruikt bij de landbouw. Het is geschikt voor alle dompelpomp klussen. Bijvoorbeeld in en rond uw woning. Aan boord van een schip. In de Caravan, maar ook bedrijfsmatig. De platte waterslangen zijn ideaal voor het leeg pompen. Bij bijvoorbeeld een kelder, zwembad, jaccuzzi, bouwput, etc met een dompelpomp.

Hoe en waarvoor worden Platte waterslangen gebruikt?

Deze platte pvc slangen zijn alleen geschikt voor het afvoeren van water. Onder lage druk. Het is geschikt voor gebruik in industrie, irrigatie, mijnen en bouw. Denk bijvoorbeeld aan een slang voor onderwaterpomp. De platte waterslangen zijn oprolbaar en worden in verschillende maten geleverd.
De waterslangen zijn erg handig. Omdat ze zo zijn uitgerold. Na gebruik nemen de platte waterslangen weinig ruimte in. want ze zijn ook zo weer opgerold.
Voor het aansluiten van de slang aan een kraan. Of voor het koppelen aan de verschillende accessoires. Zijn slangkoppelingen meestal noodzakelijk. Tuinslangkoppelingen kunnen door middel van een kliksysteem. Op een snelle en handige wijze worden verbonden. De waterslang koppelingen zijn ook verkrijgbaar met een ingebouwde waterstop. Zodat men bij het verwisselen van accessoires de kraan gewoon open kan laten staan.

Temperatuur:

De PVC slang is bestand tegen zowel warme als koude temperaturen. En heeft een temperatuurbereik van tussen de -10° C tot +65ºC en is makkelijk oprolbaar.

Platte oprolbare Waterslang kopen?

De webshop van Nexaparts verkoopt ook Platte Waterslangen. Zo is er keus uit diverse  maten. Van 32mm - 50mm naar 250-393. Doordat deze platte waterslangen zeer slijtvast zijn en plat oprolbaar. Zo heeft u jarenlang profijt van de waterslang. 

Materialen

De materialen waren we de platte waterslangen verkopen zijn:

- EPDM / PU
- NBR / PVC


Niet de juiste Platte waterslangen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer