Tuinslangen kopen? Bestel bij NexaParts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Tuinslangen

Tuinslangen
Resultaten filteren
close
Binnendiameter
Meer weergeven
Buitendiameter
Meer weergeven
Materiaal
Toepassingdone Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen


done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen


Vergelijken

Vind de perfecte tuinslang

Onze flexibele waterslangen kenmerken zich door de enorme flexibiliteit en vormvastheid. ze hebben een hoge barst druk en zijn niet giftig. De druppelslangen zijn perfect voor continue bewatering, voor kwetsbare plantjes die niet te veel en niet te weinig water ontvangen. Daarnaast zijn deze slangen waterbesparend een kunnen worden aangesloten op de kraan. De sproeislang verspreidt water over de gehele lengte zodat de hele oppervlakte wordt bewaterd. Geen zorgen voor de montage, hij wordt gebruiksklaar geleverd! Uitrekbare slangen zijn ook te vinden in ons assortiment met een  polyester buitenlaag en een binnenlaag van natuurlijk rubber. Het materiaal is flexibel, waardoor je de slang gemakkelijk door de tuin beweegt. Ze worden incl. koppelstukken, kraanstuk en verstelbare tuinspuit geleverd. Alle tuinslangen zijn uiteraard te koop in verschillende maten en lengtes.

Voor een woning met een kleine tuin is een slang van vijftien tot twintig meter voldoende. Die lengte volstaat om je wagen te wassen of om de haag water te geven. De meeste tuinbezitters raden we echter aan om voor een lengte van dertig meter te kiezen, zeker wanneer je voor een tuinslang met een muurhaspel gaat.

Kunststof
De Kunstof tuinslangen zijn gemaakt om 3 keer in zijn lengte uit te rekken en weer te krimpen. De slangen heeft een UV bestendige buitenlaag van geweven polyestervezel en heeft een ultra elastische binnenlaag van natuurlijk rubber, dit zorgt ervoor dat scheuren of barsten in de slang erg te voorkomen zijn.

PVC
De tuinslangen van PVC zijn gemaakt van 5-laags PVC. de PVC slangen zijn gemaakt van niet-giftig materiaal en zijn goed te gebruiken voor proffesioneel gebruik. De slangen werken flexibel in lage tempraturen.

Tricoflex
Voorzien van zeer slijtvaste en UV-bestendige buitenwand. Uitstekende soepelheid, druk en vormstabiliteit. Knikbestendige en torsie-vrije constructie. Lood-, cadmium- en bariumvrij.

Accessoires

Bent u op zoek naar accessoires, zoals koppelstukken, waterverdelers en slangklemmen voor uw tuinslang? Deze vind u op de zelfde pagina als de slangen zelf! 

Hier vindt u on verdere slangaccessoires zoals slangtules, slangkoppen, slanghaspels en veel meer.

Voor vragen of meer informatie kunt u bij onze klantenservice terecht. 


Niet de juiste Tuinslangen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer