IBC Tanks kopen? Bestel bij NexaParts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

IBC tanks

IBC tanks
Resultaten filteren
close
Inhoud
Soort pallet
Vergelijken

Voor elke toepassing

Wij hebben een breed assortiment aan IBC tanks die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een IBC tank met een houten pallet of een kunststof pallet, wij hebben vrijwel altijd de juiste oplossing voor jouw behoeften. Is het jou bedoeling om vloeistoffen, vaste stoffen of halfvaste stoffen op te slaan of te vervoeren? Dan is een IBC tank daar zeer geschikt voor. ICB tanks zijn een belangrijk hulpmiddel in heel veel industrieën waar vloeistoffen, vaste stoffen en halfvaste stoffen worden verwerkt en vervoerd. Denk daarbij aan de opslag van drinkwater, regenwater, korrelige substanties zoals zout en zand en verschillende chemicaliën.


De vele voordelen

Het is belangrijk om te weten waarom IBC tanks nou zo’n populaire keuze zijn in vele industrieën. De voordelen van een IBC tank zijn onder andere hun aanzienlijke opslagruimte, rond de 1000 liter. Dit maakt ze perfect voor een grootschalige opslagbehoefte, bijvoorbeeld voor water, brandstoffen of voedingsmiddelen. Een ander belangrijk voorbeeld van IBC tanks is de duurzaamheid. De IBC tanks zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polyethyleen of staal, deze materialen zijn bestand tegen corrosie, impact en UV-straling. Dit maakt ze zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik, zelfs onder veeleisende omstandigheden. De robuuste constructie van IBC tanks garandeert een langdurige en betrouwbare opslagoplossing.

Ook staat de draagbaarheid van IBC tanks centraal. De tanks zijn ontworpen om gemakkelijk en eenvoudig getransporteerd of verplaatst te worden dankzij de palletvoeten. Dit maakt het gemakkelijk om vloeistoffen van A naar B te verplaatsen met behulp van een vorkheftruk of pompwagen, dit verhoogt dan ook de efficiëntie van logistieke processen. IBC tanks hebben afsluitbare kleppen en kranen waarmee een nauwkeurige dosering en distributie van vloeistoffen worden gerealiseerd. Met de juiste accessoires, zoals slangen en pompen, kun je vloeistoffen precies doseren zoals vereist, wat vooral handig is bij toepassingen waarbij nauwkeurige dosering cruciaal is.


Specifieke behoeften

Nog een voordeel van IBC tanks, ze kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften door verschillende accessoires en aanvullende producten, denk daarbij aan verwarmerjassen, roerwerken en lekdetectiesystemen. Hierdoor kunnen IBC tanks worden afgestemd en worden gebruikt voor verschillende doeleinden in diverse industrieën en toepassingen.

IBC tanks hebben dus vele voordelen voor de opslag van vloeistoffen en chemicaliën. De duurzame constructie, grote, het gemakkelijke transsport en de aanpasbaarheid maken IBC tanks geschikt voor vele industriële toepassingen. Als je investeert in hoogwaardige IBC tanks kan je vloeistoffen veilig en efficiënt opslaan, vervoeren en afgeven. Of het nu gaat om landbouw, chemie, voedselverwerking of andere sectoren, IBC tanks zijn de betrouwbare keuze voor jouw opslagbehoeften. Bekijk ons uitgebreide assortiment IBC tanks en vind de perfecte oplossing voor jouw specifieke toepassingen.


Niet de juiste IBC tanks gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer