Rondsproeiers & Sectorsproeiers kopen Bestel bij NexaParts
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Rondsproeiers en Sectorsproeiers

Rondsproeiers en Sectorsproeiers
Resultaten filteren
close
Model
Meer weergeven
Straalbereik
Vergelijken

Wat doet een sectorsproeier / rondsproeier?

Sectorsproeiers zijn ontworpen om uw grond te bewateren in een cirkel van 360°. Dit betekend dat de sectorsproeiers volledig roteren en alles in die draaicirkel bewateren. Dit maakt een sectorsproeier dus erg geschikt om uw grasveld of plantentuin te beregenen. 

Verschillende uitvoeringen Sectorsproeiers 

Hoe kiest u de meest geschikte sectorsproeier? Sectorsproeiers verschillen met name op basis van het bereik waarin u kunt sproeien en verschillen met name in waterverbruik. Daarbij vindt u sectorsproeiers met verschillenden formaten binnen- en buiten schroefdraad en rotatietijden (met name afhankelijk van de waterdruk). 

  • De Vyr 70 sectorsproeier

Deze Vyr 70 sectorsproeier verbruikt 2 m³ water per uur en heeft een straal van 16m bij 2,5 bar. Standaard zit er een nozzle van 4,8 mm, een géén ondernozzle. De sproeihoek is NIET instelbaar en de sproeier gaat helemaal rond.(zie foto)

De sprinkler VYR-70 is een sectorale tuin- en landbouwsproeier gemaakt van messing en heeft een aansluiting 3/4 " buitendraad. De as en veren zijn gemaakt van roestvrij staal, en hun O-ringen en andere ringen in roestvrij staal Teflon en speciaal polycarbonaat om contact met de meest agressieve meststoffen op de markt te weerstaan.

  • De Vyr 60 sectorsproeier 

De Vyr 60 sectorsproeier verbruikt 1,16 m³ water per uur en heeft een straal van 15m bij 2,5 bar. Standaard zit er een nozzle van 4,4mm, een ondernozzle van 2,4mm en een straalbreker gemonteerd. De sproeihoek is instelbaar en als u de sectoraanslag omhoog doet gaat de sproeier helemaal rond.(zie foto)

De sprinkler VYR-60 is een sectorale tuin- en landbouwsproeier gemaakt van messing en heeft een aansluiting 3/4 " binnendraad. De as en veren zijn gemaakt van roestvrij staal, en hun O-ringen en  andere ringen in roestvrij staal Teflon en speciaal polycarbonaat om contact met de meest agressieve meststoffen op de markt te weerstaan.

  • De Vyr 50 sectorsproeier 

Deze Vyr 50 sectorsproeier verbruikt 0,85 m³ water per uur en heeft een straal van 12m bij 2,5 bar. Standaard zit er een nozzle van 4mm en een straalbreker gemonteerd. De sproeihoek is instelbaar en als u de sectoraanslag omhoog doet gaat de sproeier helemaal rond. 
De sprinkler VYR-50 is een sectorale sproeier voor tuin, akkerbouw, sierteelt en kassen gemaakt van messing en heeft een aansluiting 1/2 " buitendraad.  De as en veren zijn gemaakt van roestvrij staal, en hun O-ringen en  andere ringen in roestvrij staal Teflon en speciaal polycarbonaat om contact met de meest agressieve meststoffen op de markt te weerstaan.

Sectorsproeiers Onderdelen

Bij Nexaparts vindt u naar sectorsproeiers ook diverse onderdelen en toebehoren om voor uw sectorsproeier. Bekijk bijvoorbeeld ons ruime assortiment sectorsproeier standaarden in driepoot. Of bekijk de sproeierstatief steekpen met dwarssteun, slanghouder in de vorm van zuil met kraan en meer. 

Heeft u vragen over sectorsproeier onderdelen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Bestel uw Sectorsproeiers direct online

Bestel eenvoudig en snel uw sectorsproeier bij Nexaparts.nl. Heeft u vragen over welke sectorsproeier voor geschikt is voor uw tuin of technische toepassing? Of bent u opzoek naar een ander type sproeier? Neem dan eens een kijkje op deze pagina! Hier verkopen wij sproeiers die vergelijkbaar zijn, maar net weer een andere werking hebben.

Heeft u niet gevonden wat u zocht of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u hier graag verder!

 

 

 


Rondsproeiers en Sectorsproeiers: Effectieve Opties voor Gelijkmatige Besproeiing

Als je op zoek bent naar een efficiënte en effectieve manier om je tuin, gazon of landbouwgebied te besproeien, dan zijn rondsproeiers en sectorsproeiers twee uitstekende opties om te overwegen. Deze geavanceerde sproeiers zijn ontworpen om een gelijkmatige waterverdeling te bieden, waardoor je planten gezond en je landschap prachtig blijft. In deze geoptimaliseerde tekst leer je meer over de voordelen van rondsproeiers en sectorsproeiers en waarom ze een waardevolle investering zijn voor elke tuinier of landbouwer.

Rondsproeiers zijn sproeiers die een cirkelvormig sproeipatroon creëren. Ze zijn ideaal voor het besproeien van kleinere tot middelgrote gebieden, zoals tuinen en gazons. Met hun 360-graden sproeipatroon kunnen rondsproeiers water gelijkmatig verdelen over de hele oppervlakte, waardoor elke plant of grasveld in het bereik van de sproeier wordt voorzien van de benodigde waterhoeveelheid. Dit zorgt voor een consistente groei en voorkomt uitdroging of overbewatering van bepaalde gebieden.

Sectorsproeiers daarentegen hebben een instelbaar sproeipatroon dat een specifiek deel van het gebied bestrijkt. Deze sproeiers zijn uitermate geschikt voor grotere gebieden, zoals landbouwvelden of sportvelden, waar gerichte besproeiing nodig is. Met sectorsproeiers kun je het sproeibereik en de sproeihoek aanpassen om alleen de gewenste sector te besproeien. Dit maximaliseert de efficiëntie van het watergebruik en minimaliseert verspilling. Sectorsproeiers zijn een populaire keuze voor professionele tuiniers en landbouwers vanwege hun aanpasbaarheid en precisie.

Zowel rondsproeiers als sectorsproeiers zijn voorzien van geavanceerde functies om de prestaties te optimaliseren. deze rond- en sectorsproeiers kunnen worden uitgerust met speciale sproeikoppen. Deze geavavanceerde sproeikoppen zorgen voor een uniforme waterverdeling, ongeacht de waterdruk. Sommige modellen hebben ook instelbare sproeihoeken en bereiken, waardoor je ze kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je tuin of landbouwgebied. Daarnaast zijn er sproeiers met ingebouwde filters om verstoppingen te voorkomen en een consistente stroom van water te garanderen.

Om rondsproeiers en sectorsproeiers optimaal te benutten, is het belangrijk om ze correct te installeren en te onderhouden. Zorg ervoor dat de sproeiers op de juiste afstand van elkaar zijn geplaatst om overlapping te voorkomen en een gelijkmatige waterverdeling te garanderen. Regelmatig onderhoud, zoals het schoonmaken van de sproeikoppen en het controleren op eventuele verstoppingen, is ook essentieel voor een optimale werking van de sproeiers.

Kortom, rondsproeiers en sectorsproeiers zijn effectieve en betrouwbare opties voor het besproeien van tuinen, gazons en landbouwgebieden. Met hun gelijkmatige waterverdeling en aanpasbare functies zorgen deze sproeiers ervoor dat je planten gezond blijven en je landschap er prachtig uitziet. Investeer in rondsproeiers of sectorsproeiers en geniet van de voordelen van een goed onderhouden en mooi besproeid gebied.


Niet de juiste Rondsproeiers en Sectorsproeiers gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer