Klemschalen kopen? Bestel bij NexaParts!
menu
Nexaparts logo
menu
Nexaparts logo
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Klemschalen

Klemschalen
Resultaten filteren
close
Buitendiameter slang
Meer weergeven

Klemschalen

Klemschalen bestaan uit twee halve schalen, en worden gebruikt op koppelingen met een gladde tule en veiligheidskraag. In combinatie met de juiste slangpilaar wordt een veilige verbinding gerealiseerd.

Nexaparts heeft klemschalen beschikbaar in aluminium of RVS. Klemschalen zijn geschikt voor alle soorten industrieën.

Vergelijken

Klemschalen: Veilige en Betrouwbare Bevestigingsoplossingen

Klemschalen zijn veelzijdige bevestigingsmiddelen die worden gebruikt voor het veilig en stevig vastzetten van buizen, kabels en leidingen. Ze bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor uiteenlopende toepassingen, variërend van elektrische installaties tot loodgieterswerk en mechanische constructies. 

Een klemschaal is een metalen klem die wordt gebruikt om een buis, kabel of leiding stevig vast te zetten op een oppervlak, zoals een muur, plafond of ander structureel element. De klemschaal bestaat uit twee delen die stevig om de buis worden geklemd en vervolgens worden vastgezet met behulp van schroeven of bouten. Hierdoor ontstaat een veilige en stabiele bevestiging die bestand is tegen trillingen, bewegingen en andere externe invloeden.
Een van de belangrijkste voordelen van een klemschaal is de eenvoudige en snelle installatie. Dankzij het ontwerp kunnen klemschalen gemakkelijk worden geopend en gesloten rond de buis of kabel, waardoor ze snel en efficiënt kunnen worden bevestigd. Dit bespaart tijd en moeite tijdens installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bovendien kunnen klemschalen worden aangepast aan verschillende diameters en afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse buis- en kabelmaten.

Een ander voordeel van een klemschaal is de veiligheid die ze bieden. Door buizen en kabels stevig op hun plaats te houden, voorkomen klemschalen dat ze losraken, gaan hangen of beschadigd raken door beweging of trillingen. Dit is vooral belangrijk in situaties waar stabiliteit. Dit maakt ze een belangerijke speler in de wereld van bevestigen.

Vind hier meer klemschalen.


Niet de juiste Klemschalen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer