Beregeningsplan op maat
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu
Beregeningsplan op maat
  • event 15-07-2021
  • schedule 00:00
  • timer 2 minuten

Beregeningsplan op maat

Een nette en verzorgde tuin dat wil toch iedereen? Maar al te veel moeite willen we er natuurlijk niet aan bestelden. Of wel? Want door de drogere zomers heeft u vast last van veel droogte, gaan planten sneller dood en is uw gazon niet zo groen meer. Met een goede beregeningsplan op maat kunt u de hele zomer zonder moeite genieten van een prachtig groen gazon!

Het voordeel van een beregeningsinstallatie

Met een beregeningsinstallatie wordt je tuin besproeid zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen. Het enige wat je moet doen is de beregeningsinstallatie instaleren of laten installeren en dan kan je genieten van een verzorgde tuin, elke keer weer opnieuw.

 

Een beregeningsplan

Bij Nexaparts kun je gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor een beregeningsplan. In een beregeningsplan wordt aangegeven waar de leidingen en sproeiers komen, hierbij wordt er nagedacht over een goede plaatsing. Ook staat er in een beregeningsplan welke type sproeiers het meest geschikt zijn en welke pomp en leidingen er moeten worden gebruikt.

Laten aanleggen

Uw aanleg laten uitbesteden? Dat kan! Door vrijblijvend met ons contact op te nemen gaan wij voor u op zoek naar een bedrijf bij u in de buurt. Het bedrijf dat wij voor u kiezen is altijd betrouwbaar en biedt een hoge kwaliteit.

Particulier en zakelijk

Wij zijn er niet alleen voor particuliere klanten maar ook voor zakelijke klanten. Zo kunnen wij ook op sportvelden, zoals voetbalvelden, golfbanen en tennisbanen een beregeningsplan opstellen en aanleggen.

Ruim assortiment met top merken!

Rainparts heeft een ruim assortiment producten van top merken. Zo verkopen wij pompen, sproeiers, tyleen, druk PVC, slangen, druppelbevloeiing, appendages, fitwek en slangkoppelingen. We leveren top merken als SAER, K-Rain, Hunter, Vyrsa, Tricoflex, VDL, Rain Bird, Pedrello, Bonfix en Geka.

 

Snelle levering en een ruime voorraad

Wij hebben onze producten vrijwel altijd op voorraad zodat wij snel de gewenste producten kunnen leveren, daarbij garanderen wij u een snelle levering. De producten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit met een lange levensduur.

 

Voor meer informatie over beregeningsinstallaties kunt je bellen naar +31 38 460 12 32 of mailen naar info@nexaparts.nl