Producten voor bier installaties - NexaParts
menu
menu
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
Bier installaties
  • event 04-03-2020
  • schedule 00:00
  • timer 1 minuut

Bier installaties

Als je zelf bier wilt gaan brouwen weet je vaak niet waar je de juiste benodigdheden kan vinden. Zelf bier brouwen met uw eigen bier instalaties als kroeg is een leuke en goedkope hobby. In principe kan elke kroeg bier brouwen als ze in bezit zijn van de juiste apparatuur en de juiste kennis

Wij van Nexaparts bieden u een uitgebreid assortiment aan met producten die u helpen om uw bier brouwerij start klaar te maken.

Aantal producten die wij aanbieden:

  • Afsluitkranen / Kogelkranen
  • Zuivel afdichtringen
  • Slangklemmen
  • Camlock koppelingen
  • Voedsel en laboratoriumslangen 
Bier installaties

semi-bierbrouwers

Deze producten worden aangeboden op onze website ( www.nexaparts.nl ). Heeft u vragen over onze producten, of wilt u als kroeg zelf bier gaan brouwen maar u heeft geen idee welke producten u nodig heeft? Dan kunt u bellen en helpen wij u verder!

Wij richten ons op de semi-bierbrouwers. Wat wij daarmee bedoelen is dat we ons richten op de kroeg bij u om de hoek.

Wij verkopen slangen die zijn goedgekeurd voor de voedsel en drank industrie. De slangen hebben een scherpe prijs en zijn van zeer hoge kwaliteit. Deze kunnen wij leveren in alle verschillende soorten, maten en we kunnen ook samengestelde slangen leveren.

Voor een lekvrije verbinding tussen uw slang en koppeling, bieden wij een ruim assortiment aan slangklemmen. De slagklemmen zijn van goede kwaliteit en zijn breed inzetbaar.

Ook verkopen wij Camlock voor het koppelen van de slangen. Dit product bieden wij aan in verschillende materialen zoals roestvrij staal, aluminium, messing en kunststof. Een groot pluspunt is dat deze Camlock koppelingen niet vervuild kunnen raken.

Ook bieden wij een uitgebreid assortiment fitwerk aan, want zonder fitwerk is het lastig om een goede leiding te leggen. Door het gietwerk is het product van hoge kwaliteit.  

Dus bent u opzoek naar producten om in uw eigen kroeg een bier brouwerij te installeren? Dan bent u bij Nexaparts aan het juiste adres!