Bierbrouwerij slangen
menu
menu
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
Bierbrouwerij slangen
  • event 26-04-2021
  • schedule 00:00
  • timer 2 minuten

Bierbrouwerij slangen

Een bierbrouwerij beginnen en slangen nodig? Dan bent u bij Nexaparts aan het juiste adres!

Een biertje drinken op het terras, is iets wat we allemaal heerlijk vinden. Maar hoe lekker is het dan om ook je eigen bier te kunnen brouwen? Een speciaal biertje helemaal gebrouwen zoals jij die lekker vindt. Wie wil dat nou niet? 

Je ziet steeds vaker die lekkere speciaal biertjes voorbijkomen. Het wordt steeds populairder om je eigen bier te brouwen. Wil je zelf ook bier gaan brouwen? Dan heb je hierbij wel het een en andere nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bierslangen. Bij Nexaparts bent je hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen je bierslangen leveren, waarmee je makkelijk bier kunt brouwen. Erg handig én zonder te veel moeite!

Wat is belangrijk als je gaat kijken naar een bierslang?

Het is belangrijk om te weten wat de flexibiliteit van de slang is. Stel je wil en flexibele slang, dan zou je het best kunnen gaan voor de Drophose Food. Deze slang is zeer flexibel en kan alcohol dranken houden van 92%. Daarom is deze slang zeer geschikt voor het brouwen van bier. 

Bierbrouwerij slangen

Welke slang heeft u precies nodig?

Met al onze verschillende soorten slangen hebben wij precies wat je nodig hebt. Zo hebben wij de Alimpomp, Foodhose/sp, Drophose Food en de Pharmasteelpress s/d. Maar welke slang is nou de beste keuze voor jou?

Als je beginnend brouwer bent en je wil alleen brouwen voor jezelf en vrienden dan zou je kunnen kiezen voor de Alimpomp. Deze slang is geschikt voor alcoholhoudende danken tot 20% waaronder dus ook bier. 

Stel je wil wat meer brouwen en je wil een slang die lang meegaat dan zou je het best kunnen gaan voor een van onze andere opties, bijvoorbeeld de Foodhose/sp, Drophose Food of de Pharmasteelpress s/d. De Foodhose/sp is een geschikte slang voor het brouwen van bier en kan alcohol dranken houden van 92%. Een nadeel is dat deze slang niet heel flexibel is. Dus als je wil gaan voor een flexibelere slang kan je het best gaan voor de Drophose Food. Hetzelfde geld voor de Pharmasteel Press s/d, deze slang is zeer geschikt voor het houden van alcohol dranken, alleen is deze slang minder flexibel dan de Drophose Food.

Bierbrouwerij slangen

Verschillende lengtes?

Wij hebben alle slangen in verschillende lengtes en diameters met verschillende slangaansluitingen, zodat jouw slang perfect past in jouw brouwerij. Daarnaast kunt je ook jouw slang op maat laten maken bij ons.

Bierbrouwerij slangen

Wat heeft u nog meer nodig?

Naast alleen de slang heb je ook nog ander onderdelen nodig om de slang aan de sluiten. Denk hierbij aan zuivelkoppelingen. Een zuivelkoppeling bestaat uit een draadstuk, een puntstuk, een wartel en pershulzen. Maar wat zijn dit nou en waar heb je dit voor nodig? De Zuivelkoppeling zorgt voor de perfecte afdichting (bijvoorbeeld tussen 2 slangen), zodat de aansluiting beschermd is voor invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en straling. 

Voor meer informatie over je bierslang voor jouw project kunt je bellen naar +31 38 2024038 of mailen naar info@nexaparts.nl

Bierbrouwerij slangen