Bonfix messing dubbele nippel - 1” Buitendraad bestellen bij NexaParts
menu
menu
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Bonfix messing dubbele nippel - 1” Buitendraad

Bonfix messing dubbele nippel - 1” Buitendraad
€ 6,39
per stuk incl. BTW
€ 5,28 excl. BTW
stuk
check
Meer dan 80 stuks? Klik hier voor offerte
Specificaties
Uit voorraad leverbaar Ja, 4 Stuks
Productnummer 34728
Sku 81110
EAN 8717845404307
Afmeting1”
BSP Aansluitingcheck
Buitenmaat1"
MateriaalMessing
ModelNippel
Model 2Nippels & Sokken
Type 2Dubbele nippel 2x buitendraad
Schroefdraad1”
Afmetingen en gewicht
afmeting1"
Bijlagepdf Technische brochure
Komt ook voor in
Beregeningsinstallatie | Spoeier set M | Spoeier set S | Fitwerk | Nippels & Sokken
download Download/print specificaties als PDF
Productbeschrijving
Bonfix messing dubbele nippel - 1” Buitendraad

Bonfix staat bekend om zijn hoogwaardige messing fittingen en accessoires voor diverse toepassingen, en de Bonfix messing dubbele nippel met buitendraad vormt geen uitzondering op deze reputatie. Deze veelzijdige en duurzame fitting is een essentieel onderdeel voor verschillende sanitaire en industriële installaties, en biedt betrouwbare prestaties en langdurige verbindingen.

De Bonfix messing dubbele nippel met buitendraad is vervaardigd uit hoogwaardig messing materiaal, dat bekend staat om zijn uitstekende corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Hierdoor is de fitting uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, zelfs in omgevingen met vochtige omstandigheden. De buitendraad zorgt voor een stevige en lekvrije verbinding met andere leidingen, kranen, ventielen en apparaten.

Met een doordacht ontwerp en nauwkeurige fabricage voldoet de Bonfix messing dubbele nippel aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het gebruik van deze fitting draagt bij aan een efficiënte en probleemloze installatie van sanitair, verwarmingssystemen en industriële leidingen. De dubbele nippel maakt het mogelijk om twee leidingen met buitendraad eenvoudig met elkaar te verbinden, waardoor complexe leidingsystemen kunnen worden opgebouwd zonder concessies te doen aan de prestaties.

Of het nu gaat om een residentiële installatie of een industriële toepassing, de Bonfix messing dubbele nippel biedt de betrouwbaarheid die nodig is voor een langdurige werking. De fitting is bestand tegen hoge drukken en temperaturen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel normale als veeleisende omstandigheden.

Kortom, de Bonfix messing dubbele nippel met buitendraad is een onmisbaar onderdeel van elke installatie die hoogwaardige materialen en betrouwbare verbindingen vereist. Met zijn duurzaamheid, corrosiebestendigheid en veelzijdigheid biedt deze fitting gemoedsrust en optimale prestaties, ongeacht de omgeving waarin hij wordt gebruikt. Kies voor Bonfix en kies voor kwaliteit en duurzaamheid in al uw leidingtoepassingen.

€ 6,39
incl. BTW
€ 5,28 excl. BTW
€ 6,39
stuk
Vergelijkbare producten
Schrijf een review
Beoordeling
Actualiteiten
Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!
Ga naar blogs
Alu-Pers koppelingen
Alu-Pers koppelingen!
Klik hier
Geen korting missen!