Geka Koppelingen kopen? Bestel bij NexaParts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Geka Koppelingen

Geka Koppelingen
Resultaten filteren
close
Materiaal
Model
Meer weergeven
Tuleaansluiting
Meer weergeven
Geka Koppeling met Slangtule
Geka Koppeling met Slangtule
Geka Koppeling met Buitendraad
Geka Koppeling met Buitendraad
Geka Koppeling met Binnendraad
Geka Koppeling met Binnendraad
Geka overige
Geka overigedone Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen


done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen


Vergelijken

Ons assortiment

Geka koppeling kopen?

Wij verkopen een groot assortiment aan Geka koppelingen in binnendraad, buitendraad, slangtule en Y-verdeler. Deze Geka koppelingen hebben wij in twee verschillende materialen, namelijk in Messing en RVS. Op onze website hebben wij bijna alles wat u nodig heeft voor uw project.

Wat is een Geka Koppeling?

Met de Koppelingen kunt u eenvoudig twee slangen aan elkaar koppelen. Als u twee verschillende soorten slangen heeft van verschillende groottes kunt u die gemakkelijk aan elkaar koppelen met een Geka koppeling. Wij verkopen verschillende soorten Geka koppelingen. Zo verkopen wij koppelingen met binnendraad, buitendraad, slangtule en Y-verdeler.
De koppeling met binnendraad kunt u overal op aansluiten waar buitendraad is. Vaak worden koppelingen met binnendraad gebruikt op kranen, leidingen en pompen. Maar u kunt ze overal voor gebruiken wat u wil. De koppeling met buitendraad kunt u overal op aansluiten waar u binnendraad heeft. Ook deze worden gebruikt op bijvoorbeeld kranen, leidingen en pompen. De koppeling met slangtule kunt u vastmaken aan een slang door deze slangtule in de slang te drukken. Met de Geka koppeling Y-verdeler kunt u meerdere slangen gemakkelijk aan elkaar verbinden. De Geka koppelingen verkopen wij in twee materialen, namelijk in Messing en RVS

Hoe werkt een Geka koppeling?

De koppeling heeft twee metalen of kunststoffen klauwen met in de koppeling een rubberen ring voor de afdichting. Met de klauwen die aan de koppeling zitten kan je twee koppelingen aan elkaar haken zodat deze stevig vastzitten. 

Drukkoppeling
Voor slangen die onder druk staan wordt een drukkoppeling toegepast. Dit type koppeling wordt bij aansluiting 130° gedraaid en is voorzien van een drukbestendige rubberen ring. Doorgaans is dit type onder druk (zeer) moeilijk los te koppelen wat de veiligheid verhoogt. Er zijn verschillende gestandaardiseerde typen:

Zuigkoppeling
Voor zuigslangen wordt een zuigslangkoppeling toegepast. Dit type koppeling wordt bij aansluiting 90° gedraaid en is voorzien van een drukbestendige rubber ring. De koppelingen zijn vaak voorzien van uitklapbare handvatten om het koppelen van de vaak stugge slangen makkelijker te maken.

Welkom bij Nexaparts, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en veelzijdige koppelingen. Of u nu een professional bent in de industrie, landbouw of een gepassioneerde tuinier, wij hebben de perfecte oplossingen om uw leidingsystemen snel en gemakkelijk te verbinden.
Deze  Geka Koppelingen staan bekend om hun gebruiksgemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen om een stevige en lekvrije verbinding te bieden tussen verschillende slangen, buizen en accessoires. Met deze Koppelingen kunt u snel en efficiënt koppelen en ontkoppelen, waardoor uw werkprocessen worden versneld en uw productiviteit wordt verhoogd.

Onze Geka Koppelingen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals messing en roestvrij staal, en bieden daardoor uitstekende weerstand tegen corrosie en slijtage. Of u nu werkt met water, lucht, chemicaliën of andere vloeistoffen, wij hebben de juiste koppelingen die geschikt zijn voor uw specifieke toepassing.
Bij deze Koppelingen streven we naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze koppelingen worden vervaardigd volgens strikte normen en zijn getest op hun prestaties en duurzaamheid. Hierdoor kunt u vertrouwen op de langdurige en probleemloze werking van onze Geka Koppelingen, zelfs onder zware omstandigheden.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste Koppelingen voor uw specifieke behoeften. We begrijpen dat elke toepassing uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden we een breed scala aan koppelingen, variërend in maat, type en functionaliteit, om aan uw vereisten te voldoen.


Kies voor Nexaparts en ervaar de voordelen van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke koppelingen die uw leidingsystemen efficiënt en betrouwbaar verbinden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van naadloze en lekvrije verbindingen met onze Koppelingen.

 


Niet de juiste Geka Koppelingen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer