Alu-Pers Systeembuizen kopen? Bestel bij NexaParts!
menu
menu
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Alu-Pers Systeembuizen

Alu-Pers Systeembuizen
Resultaten filteren
close
Buitenmaat
Vergelijken

Alu-Pres Systeembuizen kopen?

Wij verkopen 3 Verschillende soorten Alu-pers systeembuizen , een Systeembuis met isolatie, Systeembuis met Mantel en de normale alu-pers Systeembuis. Wilt u een systeem dat lang mee gaat? Dan zijn deze Alu-pres systeembuizen perfect! Ze gaan bij (normaal) gebruik circa 50 jaar mee. Wij Leveren in de lengtes 10, 25, 50, 100. Langere lengtes alleen op aanvraag! contact

 

Wat is een Alu-Pres systeembuis?

Alu-Pres Systeembuizen worden gebruikt voor Drinkwaterinstallaties en CV-installaties die zowel in lage als in hoge tempratuur systemen kunnen worden gebruikt. Deze Systeembuizen zijn eenvoudig te buigen met behulp van een geschikte buigveer in de gewenste vorm, dit zorgt er ook voor dat de buis niet terugbuigt naar zijn oude positie. De maximale werkdruk van deze Alu-Pres Systeembuizen is 10 bar. Groot voordeel van deze systeembuizen is dat ze 100% zuurstofdicht zijn en natuurlijk corrosiebestendig zodat je een heel corrosie bestendig systeem kunt creëren met de corrosief bestendige perskoppelingen.
Voor het produceren van deze buis zijn er geen chemicaliën gebruikt, Dit is vooral belangrijk als jij de buis wilt gebruiken voor drinkwater systeem.

 

Alu-pers koppelingen KIWA en KOMO keurmerk

Twijfels over of de buis is goed gekeurd? De Alu-Pres Systeembuizen hebben de keurmerken Kiwa en het KOMO-Keurmerk. KOMO is een gemeenschappelijk keurmerk dat veel wordt gebruikt in de Nederlandse bouw. De Systeembuizen voldoen ook aan de eisen van de Europese UBA-list.

 

 

Titel: Alu-Pers Systeembuizen: De Perfecte Keuze voor Efficiënte Installaties

 

Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Alu-Pers systeembuizen zijn gemaakt van aluminium, wat resulteert in een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid. Aluminium is bestand tegen corrosie, roest en andere vormen van materiaalafbraak, waardoor de buizen een lange levensduur hebben. Dit betekent dat uw installatie minder onderhoud en vervanging vereist, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.
Lichtgewicht en flexibiliteit: Een ander voordeel van Alu-Pers systeembuizen is hun lichtgewicht eigenschap. In vergelijking met traditionele materialen, zoals koper of staal, zijn Alu-Pers buizen veel lichter en gemakkelijker te hanteren tijdens de installatie. Dit maakt het installatieproces efficiënter en vermindert de fysieke belasting voor de installateurs. Bovendien biedt aluminium een goede flexibiliteit, waardoor de buizen gemakkelijk kunnen worden gebogen en aangepast aan verschillende installatieomstandigheden.

Snelle en eenvoudige installatie: Dankzij het innovatieve perssysteem kunnen Alu-Pers buizen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Met behulp van speciale persfittingen en gereedschappen kunnen de buizen veilig en stevig worden verbonden, zonder dat er solderen of lassen nodig is. Dit verkort de installatietijd aanzienlijk en minimaliseert de kans op menselijke fouten. Bovendien zorgt de persverbinding voor een lekvrije en betrouwbare afdichting, waardoor de systeemprestaties worden geoptimaliseerd.
Veelzijdige toepassingen: Alu-Pers Systeembuizen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om waterleidingen, verwarmingssystemen, gasleidingen of persluchtnetwerken, deze buizen kunnen aan diverse installatiebehoeften voldoen. Ze zijn bestand tegen hoge drukken en temperaturen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële installaties. Bovendien zijn Alu-Pers buizen compatibel met verschillende soorten fittingen en accessoires, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen.

Conclusie: Alu-Pers systeembuizen bieden tal van voordelen, waaronder duurzaamheid, betrouwbaarheid, lichtgewicht, flexibiliteit en eenvoudige installatie. Deze buizen zijn een uitstekende keuze voor diverse installatiescenario's, van sanitair tot verwarming en ventilatie. Door te kiezen voor Alu Pers systeembuizen kunt u rekenen op een efficiënte en hoogwaardige installatie die aan uw behoeften voldoet en op de lange termijn kosten bespaart. Neem contact op met een ervaren professional op het gebied van Alu-Pers systeembuizen om de mogelijkheden voor uw specifieke project te bespreken en te profiteren van de vele voordelen die deze buizen bieden.


Niet de juiste Alu-Pers Systeembuizen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer