Persluchtskoppelingen kopen? Bestel bij NexaParts
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Persluchtskoppelingen

Persluchtskoppelingen
Resultaten filteren
close
Model
Meer weergeven
Schroefdraad
Meer weergeven
Tuleaansluiting
Meer weergeven
Vergelijken

Perslucht

Nexaparts biedt in haar assortiment van pneumatiek ook persluchtskoppelingen aan. Met deze koppeling kunt u uw PU persluchtslang koppelen aan een leiding. Met de perslucht koppeling die wij aanbieden, maakt u optimaal gebruik van uw beschikbare werkdruk!
Perslucht wordt door middel van een compressor tot een bepaalde druk samen geperst. Perslucht bestaat uit voornamelijk stikstof en zuurstof. Perslucht wordt onder andere gebrukt om motoren, machines en gereedschapen aan te drijven. Ook wordt perslucht gebruikt om materiaal schoon te blazen of om banden op te pompen.
Wij hebben een breed assortiment aan perslucht koppelingen. De persluchtkoppeling verlegt grenzen op het gebied van veiligheid en efficiëntie en op het gebied van het aansluiten van persluchtslangen PU. wij hebben persluchtskoppelingen in binnendraad, buitendraad en met slangtule. Daarnaast hebben wij nog klauwkoppelingen en snelkoppelingen. Onze persluchtkoppelingen hebben een lange levensduur, lage energiekosten en een goede bescherming. Hoge bescherming en corrosieweerstand, zelfs onder veeleisende omstandigheden Blootgestelde oppervlakken zijn verchroomd, vernikkeld of verzinkt.

Koppelingsstekkers zorgen voor gebruiksgemak met pneumatische toepassingen en het wisselen van apparaten. Ze bieden bovendien een goede en zekere afdichting. Door het opkliksysteem kunnen koppelingen gemakkelijk los en vast gemaakt worden. Deze universele snelkoppelingen zijn de meest gebruikte koppelingen voor persluchttoepassingen.
Wij hebben persluchtskoppelingen in verschillende materialen. Zo hebben wij persluchtskoppelingen in messing, RVS, NBR, verzinkt staal en nog veel meer verschillende soorten materialen.

Messing
Messing wordt ook wel geelkoper genoemd. Messing is een legering van koper en zink. Verder heeft het nog een legering van lood, nikkel, ijzer en aluminium.

RVS 316
RVS 316 bestaat uit 16% chroom en 10% nikkel, aangevuld met 2% molybdeen. Door zijn hogere nikkelpercentage en de toevoeging van 2% molybdeen is het beter bestand tegen chloriden en corrosie.

Verzinkt staal
Verzinkt staal is staal waar een laagje zink op is aangebracht. Dit dun laagje zink zorgt ervoor dat het staal beschermt wordt tegen corrosie.

NBR
NBR rubber is een elastomeer. Door zijn slijtvaste eigenschappen gaat het NBR rubber erg lang mee.

Vragen?

Heeft u meer vragen over perslucht koppelingen? Neem dan contact met ons op.

 

Vind hier meer koppelingen.


Niet de juiste Persluchtskoppelingen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer