Storz Koppeling binnendraad kopen? Bestel bij NexaParts!
menu
menu
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Storz Koppeling met Binnendraad

Storz Koppeling met Binnendraad
Resultaten filteren
close
Nokafstand
Meer weergeven


Vergelijken

Voordelen van Storz Koppeling met Binnendraad

Snelle en eenvoudige verbindingen:
Storz koppeling met binnendraad maken gebruik van een snelkoppelingssysteem dat een snelle en eenvoudige verbinding tussen slangen mogelijk maakt. Hierdoor kan kostbare tijd worden bespaard bij het opzetten van systemen of bij noodgevallen, zoals bij brandbestrijding.
Veilig en betrouwbaar:
Storz koppeling zijn ontworpen met veiligheid en betrouwbaarheid in gedachten. Ze bieden een stevige en lekdichte verbinding tussen slangen, waardoor het risico op lekkages en ongewenste drukverliezen wordt verminderd.

Flexibiliteit en veelzijdigheid:
een Storz koppeling met binnendraad zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en slangafmetingen. Ze kunnen worden gebruikt in zowel binnen- als buitentoepassingen en zijn compatibel met een breed scala aan materialen, zoals PVC, rubber en kunststof.
Duurzaamheid en lange levensduur:
Storz koppeling met binnendraad worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, corrosie en extreme omstandigheden. Hierdoor kunnen ze een lange levensduur bieden en betrouwbare prestaties leveren, zelfs in veeleisende omgevingen.

 

Toepassingen van Storz Koppelingen met Binnendraad

Brandbestrijding:
Storz koppelingen met binnendraad worden veel gebruikt in brandbestrijdingssystemen, zoals brandweerwagens, brandslangen en sprinklerinstallaties. Ze stellen hulpdiensten in staat om snel en effectief water toe te voeren en te verspreiden.
Industriële toepassingen:
Deze koppelingen worden ook veelvuldig toegepast in industriële omgevingen, zoals chemische installaties, fabrieken en bouwplaatsen. Ze maken snelle en veilige aansluiting mogelijk van slangen voor het transporteren van water, chemicaliën, olie en andere vloeistoffen.
Watersystemen:
Storz koppelingen met binnendraad worden gebruikt in watersystemen voor irrigatie, watervoorziening en afvoer. Ze bieden een betrouwbare verbinding tussen slangen en zorgen voor een efficiënte doorstroming van water.

 

Conclusie

Deze koppelingen met binnendraad zijn waardevolle en betrouwbare verbindingen voor diverse toepassingen, zoals brandbestrijding, industriële systemen en watersystemen. Ze bieden snelle en veilige verbindingen tussen slangen, waardoor kostbare tijd kan worden bespaard. Met hun flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn ze een uitstekende keuze voor het creëren van efficiënte en veilige werksystemen. Investeer in deze koppelingen met binnendraad om de prestaties en betrouwbaarheid van je systemen te optimaliseren en te zorgen voor een probleemloze en efficiënte doorstroming van vloeistoffen.
 

Koppelingen 

Storz koppeling. Symmetrische snelkoppeling met BSP-binnendraad volgens DIN-norm. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstand (=NA). Nexaparts heeft een uitgebreid assortiment aan Storz koppelingen als Camlock, Geka, Storz en Tankwagenkoppelingen.
Deze producten zijn zowel voor particulier gerbuik als voor industrieel gebruik. We leveren hoge kwaliteit koppelingen van diverse merken zoals Storz, Camlock en Geka. De toepassingen voor de koppelingen zijn zeer divers. Ons assortiment biedt water-, chemicaliën-, zuivelkoppelignen en koppelingen voor droge stoffen. Ook de materialen zijn zeer divers en daardoor geschikt voor verschillende industriële sectoren zoals de zuivelindustrie, tankwagens en automotive sector, voedingsindustrie, transport sector en veel meer. 

 

Storz 

Nexaparts verkoopt Storz Koppeling met Binnendraad in veel maten. Zo verkopen we ze in nokafstand 81mm, 66mm en 31mm. 
Storz koppelingen zijn er voornamelijk om slangen met elkaar of met vaste armaturen te verbinden. De Storz koppelingen zijn zeer geschikt voor plat oprolbare slangen. Een Storz koppeling wordt vooral bij de brandweer in veel Europese landen gebruikt (Portugal, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Nederland, Israël en Griekenland), maar ook voor industriële toepassingen. 
Wil je twee slangen aan elkaar koppelen voor jouw beregeningsinstallatie? Of werk je in de agrarische sector, industrie, evenementen branche of de brandweer sector en ben je daarvoor op zoek naar een koppelstuk voor twee slangen? Dan is een Storz koppelingen een uitstekende oplossing. De storz koppelingen zijn eenvoudig te bevestigen en zorgen voor een lekdichte verbinding van de twee slangen. Storz koppelingen kopen doe je bij Nexaparts. Je hebt keuze uit verscheidene uitvoeringen, waardoor er altijd één bij zit die aansluit op jouw situatie. Weet je niet zeker welke koppeling het beste is voor jou? Geen probleem, wij adviseren je graag bij het maken van jouw keuze.

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar zocht, of heeft u vragen over een van onze producten? Twijfel niet en stuur een e-mail naar info@nexaparts.com, wij zijn hier op doordeweeksedagen tussen 08:30 en 17:00 te bereiken. 

 


Niet de juiste Storz Koppeling met Binnendraad gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer