Hydraulische slangen kopen? Bestel bij NexaParts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Hydraulische slangen

Hydraulische slangen
Resultaten filteren
close
Binnendiameter
Meer weergeven
Werkdruk
Meer weergeven
Materiaal
Temperatuur bereik
Vergelijken

Een van de belangrijkste voordelen van hydraulische slangen is hun vermogen om vloeistoffen veilig en betrouwbaar over te brengen. Deze slangen zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om bestand te zijn tegen de hoge drukken en dynamische belastingen die gepaard gaan met hydraulische systemen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zoals rubber of thermoplastisch materiaal, die bestand zijn tegen oliën, slijtage en andere uitdagende omgevingsfactoren. Dit zorgt voor een efficiënte en lekvrije vloeistofoverdracht. Wat essentieel is voor de goede werking van hydraulische systemen.

Een ander belangrijk aspect van deze slangen is hun flexibiliteit. Deze slangen kunnen worden gebogen. Gerouteerd en aangesloten op verschillende componenten binnen hydraulische systemen. Dit maakt het mogelijk om complexe hydraulische systemen te ontwerpen. En ook te installeren. Zelfs in beperkte ruimtes. Bovendien kunnen hydraulische slangen trillingen en schokken absorberen, waardoor de levensduur van het systeem wordt verlengd en de betrouwbaarheid wordt verbeterd.

Hydraulische slangen hebben een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën. In de bouwsector worden ze gebruikt in graafmachines. Bulldozers en kranen voor het bedienen van hydraulische armen en grijpers. In de landbouwindustrie worden hydraulische slangen gebruikt in landbouwmachines. Zoals tractoren en oogstmachines. Voor het besturen van hef- en kiepsystemen. In de transportsector worden ze gebruikt in vrachtwagens. Vrachtwagenkranen en heftrucks voor het heffen en verplaatsen van zware lasten. Bovendien worden deze slangen gebruikt in industriële machines. Zoals persen en spuitgietmachines, voor verschillende toepassingen.

Bij het kiezen van de juiste hydraulische slang is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de drukclassificatie, De temperatuurbestendigheid, de compatibiliteit met vloeistoffen en de vereisten voor flexibiliteit en lengte. Het is raadzaam om samen te werken met een ervaren leverancier die expertise heeft in hydraulische systemen en slangassemblages. Zij kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste slang die voldoet aan uw specifieke behoeften en zorgen voor een optimale prestatie van uw hydraulische systeem.

Kortom, hydraulische slangen spelen een essentiële rol bij de overdracht van vloeistoffen binnen hydraulische systemen. Met hun betrouwbaarheid. Flexibiliteit en weerstand tegen hoge drukken. Bieden deze slangen een solide oplossing voor verschillende industrieën. Als u op zoek bent naar hoogwaardige hydraulische slangen, neem dan contact op met een gerenommeerde leverancier die uw specifieke eisen begrijpt en u kan voorzien van de juiste slangoplossingen.

 

Hydraulische slangen

Onze gekwalificeerde leverancier produceert individuele slangen volgens uw specificaties met eigen speciale machines. Door de jarenlange ervaring (van onze leverancier) in de productie van slangen, kunnen we gerichte klant specifieke oplossingen bieden voor allerlei toepassingen en doeleinden.
Hydraulische slangen
Hydraulische slangen zijn een belangrijke verbinding en een hydrauliek systeem. De Hydraulische slang zorgt ervoor dat vloeistof in beweging wordt gebracht. Hydraulische slangen worden zwaar belast door hoge druk, tempraturen en buigingen. Een Hydraulische slang is opgebouwd uit wapening en zachte materialen zoals rubber. De rubber zorgt ervoor dat je slang flexibel is en ook voor een stukje bescherming.
Op maat:
Een hydraulische slang op maat is zeker mogelijk. U stuurt ons de tekening en wij geven u de prijs en levertijd.

Vragen?
Bij eventuele vragen kunt u gerust contact met ons op nemen. Zo kunnen wij u nog beter te woord staan en helpen met het zoeken naar een oplossing. 

Onze hydraulische slangen hebben vele extra's tegen een standaard prijs niveau!

 • Beter Ozon bestendig ( 27 x hoger dan de norm EN 27326 )
 • Slijtvaster ( 10 x hoger dan de norm EN ISO 6945 )
 • Temperatuur bestendiger ( tot 120 gr C )
 • Antistatisch
 • Vlamdovend ( voldoet aan MSHA DSK LOBA )

Keuze uit diversen soorten slangen:

 • 2 inlagen compactslang
 • 2 inlagen extra hoge druk slang
 • 3 inlagen extra hoge drukslang
 • 4 spiraalslang
 • 4 spiraalslang extra hoge druk
 • 6 spiraalslang extra hoge druk

Leidingwerk

Tevens leveren wij ook prefab leidingwerk. Onze fabriek werkt met volautomatische computer gestuurde buigmachines en een 3D kwaliteits controle.

 • Buigradius van 6 t/m 150 mm.
 • Leidingmaterialen: Staal, RVS, Messing, Koper.
 • Buisdiameters van 4 t/m 63 mm.

 

Vind hier meer slangen.


Niet de juiste Hydraulische slangen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer