Slang Accessoires kopen? Bestel bij NexaParts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Slang Toebehoren

Slang Toebehoren
Slangpilaren & Slangtules
Slangpilaren & Slangtules
Waterverdelers
Waterverdelers
Slangbruggen & Slangzadels
Slangbruggen & Slangzadels
Slang spuitkoppen
Slang spuitkoppen
Slanghaspels & slangrekken
Slanghaspels & slangrekken
Industriële Slanghaspels
Industriële Slanghaspels
Slangklemmen
Slangklemmen
Slangkoppelstukken
Slangkoppelstukken

Een van de meest voorkomende slang accessoires is de slangkoppeling. Slangkoppelingen zijn ontworpen om slangen snel en gemakkelijk aan te sluiten op verschillende apparatuur en leidingen. Ze zorgen voor een betrouwbare en lekvrije verbinding, wat essentieel is voor een efficiënte vloeistofoverdracht. Slangkoppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals messing, roestvrij staal en kunststof, en in verschillende types, zoals snelkoppelingen, draaikoppelingen en klembandkoppelingen. Het kiezen van de juiste slangkoppeling is afhankelijk van factoren zoals de toepassing, de druk- en temperatuurbelasting, en de vereisten voor demontage en hergebruik.

Een ander veelgebruikt slang accessoire is de slangklem. Slangklemmen worden gebruikt om slangen stevig op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze van hun aansluitingen glijden. Ze bieden extra veiligheid en stabiliteit, vooral bij hogedruksystemen. Slangklemmen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en ontwerpen, zoals wormschroefklemmen, veerklemmen en T-boutklemmen. Het kiezen van de juiste slangklem hangt af van de slangdiameter, de toepassing en de benodigde klemkracht.
Naast slangkoppelingen en slangklemmen zijn er nog andere slang accessoires die de functionaliteit en veiligheid verbeteren. Denk hierbij aan afsluiters, zoals kogelkranen en vlinderkleppen, die de stroom van vloeistoffen in de slang kunnen regelen. Terugslagkleppen zijn ook belangrijke accessoires die voorkomen dat vloeistoffen terugstromen in het systeem wanneer de pomp stopt. Voor het meten en controleren van druk en temperatuur zijn er drukmeters en temperatuursensoren beschikbaar als nuttige accessoires.

Het gebruik van de juiste slang accessoires biedt meerdere voordelen. Ten eerste verbeteren ze de functionaliteit van slangen door het mogelijk te maken om snel aan te sluiten, los te koppelen en te wisselen tussen verschillende toepassingen. Ze zorgen ook voor een veilige en lekvrije werking, wat de betrouwbaarheid van uw systeem ten goede komt. Bovendien dragen slang accessoires bij aan een efficiënte werking van het systeem door de juiste stroomregeling, drukmeting en temperatuurcontrole.

Bij het kiezen van slang accessoires is het belangrijk om rekening te houden met de specificaties en eisen van uw systeem. Raadpleeg een ervaren leverancier die expertise heeft in slang accessoires en u kan adviseren over de meest geschikte accessoires voor uw toepassing.

Kortom, slang accessoires spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de functionaliteit en veiligheid van slangen. Met een breed scala aan accessoires, zoals slangkoppelingen, slangklemmen, afsluiters en meetinstrumenten, kunt u uw slangen optimaliseren voor verschillende toepassingen. Neem contact op met een betrouwbare leverancier om hoogwaardige slang accessoires te verkrijgen die voldoen aan uw specifieke behoeften en zorgen voor een efficiënte en veilige werking van uw slangen.

 

Slanghaspels              

Een slang moet natuurlijk worden opgeborgen, dat kan gemakkelijk door middel van slangrekken die worden bevestigd aan de muur of slangkarren die verplaatsen makkelijker maken. Wij bieden slangrekken en -karren met verschillende maten aan, die voor verschillende lengtes van slangen kunnen worden gebruikt. U kunt natuurlijk ook kiezen voor verschillende materialen van de haspels (verzinkt) staal, PVC en kunststof.

Waterpistolen

Een industriële omgeving reinigen, bijvoorbeeld, is een taak die vlot gaat met de waterpistolen die wij aanbieden. We hebben er twee in ons assortiment die 60 tot 80 liter met minuut verwerken! De DINGA elite is makkelijker te gebruiken op de werkvloer, door de ergonomische constructie. Heeft u koppelstukken nodig voor je tuin- of druppelslang? Deze vind u wederom in ons assortiment.

Slangklemmen

De slangklemmen zijn geschikt voor leidingen en slangen onder lagere maar ook hoge druk, het is net waar u naar op zoek bent. De klemmen kunnen eenvoudig vast gezet worden met een schroevendraaier, ringsleutel of steeksleutel.


Niet de juiste Slang Toebehoren gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer