Druppelslangen en Beregeningslangen kopen? Bestel bij NexaParts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Druppelslangen Sproeislangen

Druppelslangen Sproeislangen
Resultaten filteren
close
Lengte
Meer weergeven
Werkdruk
Vergelijken

U kunt door eenvoudig zelf een combinatie maken die past bij uw tuin. Zo kunt u door middel van de bij te bestellen koppelstukken, harde dichte waterslang verbinden met stukken druppelslangen om alleen op de juiste plekken te bewateren. Wij bieden de druppelslangen 15m aan en de druppelslang 25m.

druppelslangen

De druppelslangen zijn perfect voor continue bewatering, voor kwetsbare plantjes die niet te veel en niet te weinig water ontvangen. Daarnaast zijn deze slangen waterbesparend een kunnen worden aangesloten op de kraan. U kunt de druppel slang ook ondergronds aanleggen op ongeveer 15cm diepte, ze hebben een lange levensduur zolang deze maar veelvuldig gebruikt wordt.

Sproeislangen

De PVC sproeislang verspreidt water over de gehele lengte zodat de hele oppervlakte wordt bewaterd. Geen zorgen voor de montage, hij wordt gebruiksklaar geleverd! U legt de slang langs uw planten, struiken en bomen (of over uw gazon), zet de kraan open en de tuin wordt langzaam bewaterd door de poreuze slang.

Platte waterslangen  

Ze zijn licht van gewicht en daardoor zeer divers inzetbaar en makkelijk oprolbaar. De PVC slang heeft zeer sterke synthetische inlagen en is daardoor zeer slijtvast. Met een temperatuurbereik van -10 C tot 60 C. Deze slangen zijn uitermate geschikt voor transport van water onder lage druk en te gebruiken in industrie, irrigatie, mijnen en bouw. 

Flexibele waterslang

Onze flexibele waterslangen kenmerken zich door de enorme flexibiliteit en vormvastheid. ze hebben een hoge barst druk en zijn niet giftig. 

LDPE buizen

Voordeel van de LDPE buis is dat deze flexibeler en soepeler is dan HDPE buis en hierdoor makkelijker te buigen is. De afkorting LDPE staat voor low density polyetheen en heeft materiaalsoort pe 63. De slang is geschikt voor bijvoorbeeld beregening, tuinbodemverwarming en druppelbevloeiingshoofdleiding maar kan ook gebruikt worden als beschermingsbuis voor kabels of pvc leidingen. Doordat deze tyleen buis geen keurmerk heeft is het niet geschikt om te gebruiken voor drinkwaterleiding. Als u de tyleenslang in de grond gaat plaatsen is het verstandig een waarschuwingsband boven de buis te plaatsen.
Het grote voordeel van de tyleenslang is de flexibiliteit van de PE slang. Dit maakt de polyetheen drukbuis zeer geschikt voor bochtige montage. De slang is geschikt voor drinkwater.

Geïnteresseerd in een druppel- of beregeningsslang slang?

Hierboven staan de kenmerken van de verschillende slangen op een rijtje, neem een kijkje!

 

Vind hier meer soorten slangen


Niet de juiste Druppelslangen Sproeislangen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer