Druppelslangen/Zweetslangen
menu
menu
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
Druppelslangen/Zweetslangen
  • event 12-06-2020
  • schedule 16:00
  • timer 1 minuut

Druppelslangen/Zweetslangen

U bent op zoek naar een tuinslang of sproeier die u aan kunt zetten en die een goede dosering geeft? Nexaparts heeft verschillende tuinslang op voorraad, zoals de druppelslangen/zweetslangen

Waarom een druppelslang en geen sproeier?

Een druppelslang heeft een aantal voordelen tegenover sproeiers. Zo is een druppelslang totaal geruisloos en valt het water precies daar waar het moet zijn. Vlak bij de wortels. Ook zal uw water minder snel verdampen omdat het water niet direct in de zon ligt maar in de schaduw van de plant of omdat de slang is ingegraven. Let wel op dat u uw druppelslang in de schaduw legt. Doordat de slang poreus is kan hij niet goed tegen uv-straling.

Welke maten zijn er voor de druppelslang?

Wij verkopen druppelslang in de maten 15 meter, 25 meter en 100 meter. U heeft altijd de juiste lengte voor uw tuin of bloempark omdat de slangen gemakkelijk met elkaar te koppelen zijn doormiddel van slangkoppelstukken.

Hoe leg ik mijn druppelslang aan?

U kan uw druppelslang natuurlijk altijd in een rechte lijn leggen. Maar wilt u meer planten bereiken of wilt u uw druppelslang ingegraven hebben? Dan kunt u het beste de druppelslang in een bocht leggen (zie de afbeelding).  Zorg ervoor dat de slangen ongeveer 60 cm uit elkaar liggen voor het aller beste resultaat.

Druppelslang automatiseren

Op onze website kunt u ook regeleenheden vinden. Met deze watercomputers kunt u tot wel 12 voorgeprogrammeerde bewatergingsmogelijkheden gebruiken. Deze sluit u aan op uw kraan samen met de druppelslang. Dit systeem is ideaal voor als u geen tijd heeft om uw bloemen water te geven als u bijvoorbeeld op vakantie bent.

Hoeveel water gebruikt een druppelslang?

De zweetslang/druppelslang verbruikt ongeveer 10 liter water per uur per meter.

Heeft u nog vragen over druppelslangen? Neem gerust contact met ons op!