Grondpen - 16mm bestellen bij NexaParts
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Grondpen - 16mm

ribbon
Bradas
€ 2,90 per 10 stuk incl. BTW
€ 2,40 excl. BTW
€ 0,29 per 1 stuk
stuk
check
€ 2,90 per 10 stuk incl. BTW
€ 2,40 excl. BTW
€ 0,29 per 1 stuk
stuk
check
Meer dan 175 stuks? Klik hier voor offerte
Aantal Per stuk
10+ € 0,29
100+ € 2,32
Specificaties
Uit voorraad leverbaar Ja, 325 Stuks
Artikelnummer 35083 / DSA-3116GP
EAN 5907544416098
Minimum verkoop per 10
Afmeting16mm
Binnenmaat16mm
maat16mm
ModelGrondpen
Afmetingen en gewicht
afmeting16mm
Komt ook voor in
Beregeningsinstallatie | Druppelslangen | Slang accessoires (Beregening) | Druppelirrigatie | Slangen | Slang-koppelstukken | Druppelslangen En Beregeningslangen
download Download/print specificaties als PDF
Productbeschrijving
Grondpen - 16mm

Stevige Verankering met Grondpen - 16mm voor Veelzijdig Gebruik

Op zoek naar betrouwbare grondpennen om objecten stevig te verankeren? De Grondpen - 16mm biedt de perfecte oplossing voor diverse toepassingen waarbij stabiliteit en bevestiging essentieel zijn. Met oog voor kwaliteit en duurzaamheid is deze grondpen ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Robuuste Constructie voor Maximale Stabiliteit

De Grondpen - 16mm is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, wat zorgt voor uitstekende duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze grondpen is ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en belastingen, waardoor het de perfecte keuze is voor outdoor gebruik. Het stevige ontwerp verzekert een langdurige prestatie zonder concessies aan stabiliteit.

Eenvoudige Installatie en Veelzijdigheid

Dankzij het doordachte ontwerp is de Grondpen - 16mm eenvoudig te installeren. Met een diameter van 16mm kan deze pen gemakkelijk in de grond worden geplaatst om objecten zoals tenten, hekken, en tuinconstructies veilig te verankeren. De veelzijdigheid van deze grondpen maakt het een onmisbare tool voor kampeerders, tuiniers en evenementenplanners.

Veiligheid en Bescherming van Belangrijke Objecten

De Grondpen - 16mm biedt niet alleen stabiliteit, maar ook veiligheid en bescherming voor belangrijke objecten. Het gebruik van grondpennen voorkomt dat objecten verschuiven of omvallen, wat essentieel is om schade of ongevallen te voorkomen. Met deze grondpen kunt u met een gerust hart genieten van buitenactiviteiten, wetende dat uw installaties veilig en stevig zijn.

Duurzame Investering voor de Lange Termijn

Investeren in de Grondpen - 16mm is een duurzame keuze voor de lange termijn. Het solide ontwerp en de betrouwbare prestaties zorgen ervoor dat u jarenlang kunt profiteren van deze grondpen. Dit resulteert niet alleen in gemoedsrust, maar ook in kostenbesparingen door het vermijden van schade of vervanging van objecten.

Kortom, de Grondpen - 16mm biedt de ideale oplossing voor stevige verankering in diverse situaties. Met een robuuste constructie, eenvoudige installatie en veelzijdigheid, is deze grondpen geschikt voor kamperen, tuinieren en evenementen. Investeer in stabiliteit en bescherming met de Grondpen - 16mm en verzeker de betrouwbaarheid van uw outdoor installaties. Bestel vandaag nog om uw exemplaar te verkrijgen.

€ 2,90
incl. BTW
€ 2,40 excl. BTW
€ 0,29
stuk
Vergelijkbare producten
Schrijf een review
Beoordeling
Actualiteiten
Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!
Ga naar blogs
Alu-Pers koppelingen
Alu-Pers koppelingen!
Klik hier
Geen korting missen!