Koop olie- en benzinebestendige persslangen bij Nexaparts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Oliebestendige & Bezinebestendige Persslangen

Oliebestendige & Bezinebestendige Persslangen
Resultaten filteren
close
Binnendiameter
Meer weergeven
Buitendiameter
Meer weergeven
Temperatuur bereik
Meer weergeven
Toepassing
Meer weergeven
Vergelijken

Een van de belangrijkste voordelen van deze oliebestendige en benzinebestendige persslangen is hun bestendigheid tegen olie en benzine. Ze zijn speciaal ontworpen en vervaardigd met materialen die bestand zijn tegen de agressieve eigenschappen van brandstoffen, zoals rubber of speciale synthetische verbindingen. Dit zorgt ervoor dat deze oliebestendige en benzinebestendige persslangen niet worden aangetast door de chemicaliën in de brandstoffen en voorkomt lekkages of scheuren. Daardoor kunnen ze betrouwbare en veilige vloeistofoverdracht garanderen in brandstofsystemen.

Een ander belangrijk aspect van oliebestendige en benzinebestendige persslangen is hun drukbestendigheid. Ze zijn ontworpen om hoge drukken te weerstaan die gepaard gaan met de overdracht van brandstoffen. Hierdoor kunnen ze de vloeistofstroom efficiënt geleiden, zelfs onder hoge drukomstandigheden. Dit is van cruciaal belang om de optimale werking van brandstofsystemen te waarborgen en mogelijke schade of lekkages te voorkomen.

Oliebestendige en benzinebestendige persslangen hebben een breed scala aan toepassingen in verschillende sectoren. In de automotive-industrie worden ze gebruikt in brandstofsystemen van voertuigen, zoals auto's, vrachtwagens en motorfietsen. Ze zorgen voor de overdracht van brandstoffen van de brandstoftank naar de motor, waardoor een optimale werking en prestaties worden gegarandeerd. Daarnaast worden deze slangen ook gebruikt in industriële toepassingen, zoals in generatoren, compressoren en machines die brandstoffen vereisen. Ook in maritieme toepassingen, zoals scheepvaart en offshore-installaties, worden oliebestendige en benzinebestendige persslangen gebruikt voor de veilige overdracht van brandstoffen.

Bij het selecteren van de juiste slangen is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de drukclassificatie, de temperatuurbestendigheid, de chemische compatibiliteit en de vereisten voor flexibiliteit en lengte. Het is raadzaam om samen te werken met een ervaren leverancier die expertise heeft in brandstoftoepassingen. Zij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste slang die voldoet aan uw specifieke behoeften en zorgen voor een veilige en betrouwbare vloeistofoverdracht in brandstofsystemen.
Kortom, oliebestendige en benzinebestendige persslangen bieden betrouwbare oplossingen voor de vloeistofoverdracht in brandstofsystemen. Met hun bestendigheid tegen olie en benzine en hun drukbestendigheid zorgen deze slangen voor een veilige en efficiënte werking van brandstoftoepassingen in verschillende sectoren. Neem contact op met een gerenommeerde leverancier om hoogwaardige oliebestendige en benzinebestendige persslangen te verkrijgen die voldoen aan uw specifieke eisen.

 

Afmetingen

Deze oliebestendige en benzinebestendige persslangen variëren in diameter van 6 tot 25mm en hebben een werkdruk van 10 bar. Uiteraard hebben wij ook olie en benzine slangen voor andere toepassingen zoals voor gebruik in garages. Ook beschikbaar met RVS of verzinkte omvlechting.

 

Vind hier meer soorte slangen.


Niet de juiste Oliebestendige & Bezinebestendige Persslangen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer