Installatie producten kopen? Bestel bij NexaParts!
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
menu
menu

Installatie & Koppelingen

Installatie & Koppelingen
Camlock Koppelingen
Camlock Koppelingen
Hydrauliek
Hydrauliek
Zuivelinstallaties
Zuivelinstallaties
Afvoer Benodigdheden
Afvoer Benodigdheden
Flenzen
Flenzen
Storz Koppelingen
Storz Koppelingen
Geka Koppelingen
Geka Koppelingen
Fitwerk
Fitwerk
IBC Adapters
IBC Adapters
Knelkoppelingen
Knelkoppelingen
Waterontharders
Waterontharders
Verwarming
Verwarming
Tankwagen Koppelingen
Tankwagen Koppelingen
Stoom Koppelingen
Stoom Koppelingen
Persluchtskoppelingen
Persluchtskoppelingen
Perskoppelingen
Perskoppelingen
Perrot Koppelingen
Perrot Koppelingen
Manometers
Manometers
Lucht Koppelingen
Lucht Koppelingen
Installatie Slangen & Buizen
Installatie Slangen & Buizen

Type Installatie materialen

Hydrauliek Buizen

Hydrauliek buizen zijn buizen die gebruikt worden om lucht met een hoge druk te verplaatsen in een Installatie. Een gefosfateerde hydraulische buis kan tegen een druk van 249 bar. Hydraulische buizen die gemaakt zijn van verzinkt staal of van RVS 316 kunnen zelfs een druk aan van 358 bar.

Manometers

Nexaparts heeft voor uw Installatie verschillende soorten manometers. De manometers kunnen verschillende soorten druk aan, van 0 tot en met 600 bar. Door het breede assortiment aan manometers, heeft Nexaparts manometers die verschillen van druk, veiligheid en levensduur, materialen, druk meettechnieken, nauwkeurigheidsklasse, nominale grootte van de behuizing en druk bereiken.

Verwarming

Nexaparts heeft verschillende soorten producten voor uw verwarmings installatie. Zo hebben wij drukverschilregelaars, manometers, boileraansluitingen, thermostaatkranen en nog veel meer.

Waterontharders

Last van kalk in uw water? Nexaparts heeft waterontharders die al het kalk uit uw water kan filteren. Onze waterontharders ontharden water voor uw koffiezetapparaat, waterkoker, afwasmachine of wasmachine. Ook hebben wij anti-kalk systemen. Deze systemen zorgen ervoor dat uw apparaten geen kalk schade oplopen.

Fitwerk

Ons fitting assortiment is erg breed. Wij hebben in fittingsmaterialen als bochten, knieën, koppelingen, kranen, nippels, sokken en nog veel meer. Ook zijn deze fittingen in verschillende materialen beschikbaar.

Gevlochten RVS slangen

Wij hebben RVS Slangen met verschillende soorten aansluitingen. Deze slangen zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters. Een flexibele RVS slang is handig toepasbaar voor pompinstallaties, kranen, beregening, drinkwaterleidingen, aansluiten van apparatuur (zoals steamer, vaatwasser, wasmachine en meer) en voor veel meer toepassingen.
Ons uitgebreide assortiment omvat hoogwaardige producten van topmerken, waaronder Camlock Koppelingen, Fitwerk, Geka Koppelingen, IBC Adapters, Installatie Slangen & Buizen, Knelkoppelingen, Lucht Koppelingen, Manometers, Perrot Koppelingen, Perskoppelingen, Persluchtskoppelingen, Stoom Koppelingen, Storz Koppelingen, Tankwagen Koppelingen, Verwarming, Waterontharders en Zuivelkoppelingen.

Bij Nexaparts streven we ernaar om hoogwaardige oplossingen te bieden voor al uw installatie behoeften. Of u nu een professional bent in de industrie, bouw of landbouw, of een doe-het-zelver die een project aanpakt, wij hebben de juiste producten voor u.
Onze Camlock Koppelingen zijn ideaal voor snelle en eenvoudige verbindingen in industriële toepassingen. Met hun stevige constructie en betrouwbare afdichting zorgen ze voor een veilige en lekvrije verbinding.

Voor maatwerkfittingen bieden wij Fitwerk aan. Deze fittingen zijn ontworpen om verschillende leidingen met uiteenlopende diameters en vormen met elkaar te verbinden. Ze bieden duurzaamheid en een perfecte pasvorm voor uw installatie projecten.

Geka Koppelingen zijn populaire slangkoppelingen in de landbouw- en tuinbouwsector. Dankzij hun klemmechanisme zorgen ze voor een veilige en solide verbinding tussen slangen.

Als het gaat om het aansluiten van IBC-tanks, bieden onze IBC Adapters een betrouwbare en efficiënte oplossing. Ze zorgen voor een moeiteloze overdracht van vloeistoffen en garanderen een veilige aansluiting.

Onze Installatie Slangen & Buizen zijn geschikt voor diverse installatietoepassingen, zoals sanitair, verwarming en koeling. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om een betrouwbare en duurzame prestatie te garanderen.

Voor een snelle en betrouwbare verbinding van leidingen bieden wij Knelkoppelingen aan. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden een lekvrije verbinding zonder het gebruik van gereedschap.

Voor persluchtsystemen en luchttoepassingen bieden we een breed scala aan Lucht Koppelingen aan. Deze koppelingen zorgen voor een veilige en efficiënte overdracht van lucht tussen verschillende componenten.

Om de druk in uw installaties te meten, hebben we Manometers beschikbaar. Deze meetinstrumenten bieden nauwkeurige drukmetingen, wat essentieel is voor het monitoren van uw systemen.


Perrot Koppelingen zijn vergrendelbare slangkoppelingen die ideaal zijn voor landbouw- en irrigatietoepassingen. Ze bieden een betrouwbare verbinding die bestand is tegen hoge druk.


Voor een veilige en lekvrije verbinding van leidingen bieden wij Perskoppelingen aan aan. Deze koppelingen maken gebruik van een persverbindingstechniek voor een betrouwbare afdichting met gebruik van gereedschap.
Voor persluchtsystemen bieden we specifieke
Persluchtskoppelingen aan. Ze zijn ontworpen om een snelle en veilige koppeling en ontkoppeling van persluchtslangen en -gereedschap mogelijk te maken.
Voor toepassingen met stoom hebben we Stoom Koppelingen beschikbaar. Deze koppelingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de hoge temperaturen en drukken die gepaard gaan met stoomsystemen.
Voor het aansluiten van brandweerslangen en andere industriële slangen bieden wij Storz Koppelingen aan. Ze zorgen voor een snelle en betrouwbare verbinding die bestand is tegen hoge druk. Perfect voor uw installatie!


Als het gaat om het aansluiten van tankwagens, bieden onze Tankwagen Koppelingen een veilige en efficiënte oplossing. Ze zijn ontworpen om een betrouwbare verbinding te bieden voor het laden en lossen van vloeistoffen.

Naast onze uitgebreide koppelingen en fittingen, bieden we ook hoogwaardige producten op het gebied van verwarming, waterontharders en zuivelkoppelingen. Hiermee kunt u uw installatie compleet maken en de gewenste functionaliteit bereiken. Onze Tankwagen Koppelingen bieden niet alleen veiligheid en efficiëntie bij het aansluiten van tankwagens, maar ook betrouwbaarheid. Ontworpen voor het laden en lossen van vloeistoffen, zijn ze een onmisbare schakel. Daarnaast strekt ons aanbod zich uit naar hoogwaardige producten op het gebied van verwarming, waterontharders en zuivelkoppelingen. Deze aanvullende producten zijn essentieel om uw installatie volledig operationeel te maken en de gewenste functionaliteit te bereiken. Met ons uitgebreide assortiment kunt u vertrouwen op duurzame oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en de efficiëntie van uw activiteiten verbeteren.


Niet de juiste Installatie & Koppelingen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer