Koop hier bij NexaParts je Uitrekbare Fitt ikon tuinslang!
menu
Nexaparts logo
menu
Nexaparts logo
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Fitt Ikon tuinslangen

Fitt Ikon tuinslangen
Resultaten filteren
close
Lengte
Kleur

Een Fitt Ikon slang is een revolutionaire tuinslang, die het besproeien van uw tuin makkelijker maakt. De slang komt inclusief koppelingen en multifunctionele sproeipistool. De Fitt Ikon slangen hebben wij in 25 meter en in 10 meter. Verder is de tuinslang in verschillende kleuren beschikbaar. Elke kleur heeft ze eiegen betekenis en staat ergens voor! Zo is er een slang die perfect bij u past!

Vergelijken

Wat is een Fitt Ikon slang?

Een Fitt Ikon slang is een die zeer licht is en kan uitreken tot wel 2 keer in zijn eigen lengte. Wanneer er water door de slang heen loopt, zet de slang zich uit en rekt hij uit. Wanneer het water uit de slang is, vormt deze weer terug naar zijn eigen normaale lengte. De inwendige diameter van de slang is 9mm. De werkdruk van de slang zit tussen de 1 en de 4 bar. De barstdruk van de slang is van 16 t/m 18 bar. De Fitt Ikon slangen zijn verder aan de buitenzijde Ozon- en UV bestendig.

Koppelingen

Bij de slang horen bijpassende koppelingen. U ontvangt 1 keer een gardena x 3/4 Binnendraad kraanfitting en 2 keer een Gardena binnendraad snelkoppelingen die ongewensten spatten verkomen. Verder ontvangt u ook een spuitpistool die multifuncties heeft. Met de meegeleverde koppelingen en spuitpistool is de Fitt Ikon klaar voor gebruik!

Materiaal

De Fitt Ikon slang is ontwikkeld met hulp van een specifieke thermoplastich elastomeer materiaal. Door een unieke technologie in het productieproces, is de slang zo gemaakt dat de slang 4 keer zo licht en 3 keer compacter is dan de traditionele tuinslang. Dit maakt waterslang een die erg revolutionair is. Verder is de slang de enige uitbreidbare slang op de markt die gemaakt is van een gelaagd extrusieproces met TPE en exclusieve gebreide PP-versterking. De Fitt Ikon slang is geschikt voor contact met voedingsmiddelen, de slang voldoet aan de Europese regelgeving die te vergelijken is met AREACh en ook RoHS.

Gebruik

Een Fitt Ikon slang is niet geschikt om in een sproeisysteem te gebruiken of te gebruiken in een haspel. Dit omdat de slang zicht uitrekt als er water doorstroomt. Wanneer u de slang gaat gebruiken is het beter om de slang eerst even onder drukt te zetten, zodat de slang zicht kan uitrekken en u de slang optimaal kan gebruiken. Als de slang een langere tijd niet gebruikt wordt is het beter om de waterkraan te sluiten en het sproeipistool te openen. Schuur met de Fitt Ikon niet te veel langs bijzonder scherpen randen. Hierdoor slijt de slang eerder en gaat de slang minder lang mee. Bekijk hieronder een instructie video over de slang voor meer informatie of bekijk de handleiding.


Niet de juiste Fitt Ikon tuinslangen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer